hinnasto

markkinointikuvaus I

300€ + kuvat 10€/kpl

(+alv 24%)

Pieni yhden tunnin kuvauspaketti esimerkiksi uusien tuotteiden kuvaamiseen miljöössä. Tunnin kuvauksessa keskitymme yhteen aiheeseen ja kuvauksesta saat koevedosgallerian josta voit valita tarvittavan määrän kuvia 10€ kpl hintaan. 

markkinointikuvaus II

600€

(+alv 24%)

Kuvauspaketti yrityksille, jotka haluavat panostaa visuaaliseen viestintään. Muutaman tunnin (max 3h) kuvauksesta aidossa ympäristössä saat monipuolisesti kuvia nettisivuille, painotuotteisiin ja sosiaaliseen mediaan. Kuvaus voi sisältää henkilökuvia, tuotekuvia sekä tilojen kuvausta. Kuvauspaketti sopii myös tapahtumien kuvaamiseen. Kuvapaketti sisältää laajan gallerian kuvia. 

lehtikuvaus

350€

Kuvauspaketti sisältää noin 1h kuvausta ja kolme kuvatiedostoa koevedosgalleriasta. Kuviin saa rajattoman julkaisuoikeuden yrityksen omissa julkaisuissa, mutta ei oikeutta myydä kuvia eteenpäin. Lisäkuvat koevedosgalleriasta 50€/kpl.

Kuvatiedostojen hinnat

 

Arkistokuvia myytäessä ensimmäisen kuvan hinta asettuu yleensä korkeammalle ja seuraaviin saa paljousalennusta.

Kuluttajille

Perushinta koskee yhtä kuvaa. Aika-, määrä-, tai toistorajoituksia ei ole. Kuvaa ei saa muokata ja kuvan käytön yhteydessä on mainittava kuvaaja jos se on käytännössä mahdollista.

 

35€ 

Voit käyttää ostamaasi kuvaa omassa henkilökohtaisessa käytössäsi esimerkiksi sisustustaluluna. Käyttöaikaa ei ole rajoitettu. Kuvaa ei kuitenkaan saa julkaista missään kanavassa kuten esimerkiksi omakustannekirjassa, power point -esityksessä, blogissa tai sosiaalisessa mediassa.

50€

Voit julkaista kuvan omassa julkaisukanavassasi kerran. Nämä kuluttaja-asiakkaiden käyttöoikeudet eivät sisällä yritysten julkaisutoimintaa.  Some-käyttö sisältyy hintaan.

Yrityksille

Perushinta koskee käyttöä yhdessä käyttötarkoituksessa eli mediassa. Kuvaa saa rajata käyttötarkoitukseen sopivaksi. 

Kuvan käytön yhteydessä on mainittava lähde jos se on käytännössä mahdollista. Kuvien julkaiseminen ilman lupaa on kielletty.

60€

Mainonta, esitteet, yritys- ja asiakasjulkaisut, vuosikertomukset ym.

Voit julkaista kuvan organisaatiosi tai yrityksesi julkaisuissa. Hintaan sisältyy kertajulkaisu kaikilla julkaisualustoilla (printti, verkko, mobiili) kunhan julkaiset saman artikkelin eri alustoilla samanaikaisesti. Some- käyttö sisältyy hintaan.

90€

Mainonta, esitteet, julisteet, yritys- ja asiakasjulkaisut, vuosikertomukset ym.

Voit julkaista kuvan organisaatiosi tai yrityksesi julkaisuissa. Hintaan sisältyy julkaisuoikeus kaikilla julkaisualustoilla (printti, verkko, mobiili). Some- käyttö sisältyy hintaan. Aika-, määrä-, tai toistorajoituksia ei ole.

250€

Voit julkaista kuvan kaupallisessa tai markkinoinnillisessa käytössä kuten myytävässä tuotteessa esimerkiksi postikorteissa, julisteissa tai tuotepakkauksessa.

Kuvan luvattomasta käytöstä veloitetaan hinnaston mukainen maksu tuplana.