Lapsikuvaukset, perheet, juhlakuvaukset, stailatut tuotekuvaukset ja tunnelmalliset matkailukuvat. Kaikki paketit sisältävät kuvat jpg -tiedostoina. Matkakulut yli 35km ja yli tunti Savonlinnasta: kilometrikorvaus  0,43€/km sekä yli tunnin matkat 45€/tunti.

 

HÄÄKUVAUS

Kuvaajana olen tottunut tarkkailemaan paljon ympäristöä ja etsimään kauneutta kaikkialta. Olen vahvasti dokumentaarinen kuvaaja. Rakastan taltioida niitä hetkiä joita kaikki eivät edes huomaa, pieniä hipaisuja, hymyjä, merkittäviä katseita ja kyyneleitä silmäkulmissa. Kuvaan koko juhlan ajan suurella sydämellä sillä elän teidän kanssanne huomioiden jokaisen sekunnin. Suurella tunteella myös viimeistelen kuvianne monia tunteja vielä hääpäivän jälkeen.

1.HÄÄPOTRETIT MILJÖÖSSÄ

390€

Kuvaus n.2h miljöössä  ja n.80 kuvaa koevedosgalleriaan joista voitte valita toimitettavia kuvia 30 kappaletta. Mahdollisuus ostaa myös koko galleria. 

2. HÄÄKUVAUS ALLE 8H

150€/h

Alle 8 h hääkuvaus on sopiva teille jotka tahdotte tallentaa vain vihkimisen sekä hääjuhlan alun. Voitte valita joustavasti kuinka monta tuntia tarvitsette kuvaajaa. Paketti on muokattavissa juuri teidän tarpeisiin sopivaksi, kysy tarjousta. Hääpotretit sisältyvät yli 6h kuvauksen hintaan.

 

DOKUMENTAARINEN HÄÄKUVAUS

3. 8h 1200€

4. 10h 1400€

5. 12h 1600€

Dokumentaarisessa kuvauksessa taltioin Teidän päivänne halutessanne aamun ensimmäisistä hetkistä illan viimeisiin tansseihin.  Kuvaus sisältää suunnittelupalaverin, potretit miljöössä ja kuvia paketista sekä juhlan luonteesta riippuen 200-700kpl

 

Kiinnostuitko hääkuvauksesta? Kirjoita minulle ja kerro hieman teistä kahdesta ja teidän tarinasta, häiden ajankohdasta ja paikasta sekä toiveenne kuvaussisällöstä.

Huom! Sesonkiaikana (kesä-elokuu) lauantaisin varattavissa vain paketit 3-5.

Hinnasto on voimassa vuoden 2020 hääkuvauksiin. 

 

MARKKINOINTIKUVAUS

Tunnelmallisia kuvia markkinointiin sosiaalisessa mediassa ja laadukkaita kuvia mainoksiin. Jokainen yritys ja yrittäjä tarvitsee kuvia joilla erottua ja jotka kertovat juuri sinun tarinaa.

MARKKINOINTIKUVAUS I

300€(+alv 24%)/15 kuvaa / 1h

Pieni kuvauspaketti esimerkiksi uusien tuotteiden kuvaamiseen. Tunnin kuvauksessa keskitymme yhteen aiheeseen ja kuvauksesta saat koevedosgallerian josta voit valita 15 kappaletta kuvia markkinointiin. Kuvaus toteutetaan miljöössä joka tukee yrityksesi visuaalista ilmettä. Lisäkuvat 20€/kpl. Lisätunti 150€.

 

MARKKINOINTIKUVAUS II

600 € (+alv24%)/ 30 kuvaa / 3h

Kuvauspaketti yrityksille, jotka haluavat panostaa visuaaliseen viestintään. Muutaman tunnin kuvauksesta aidossa ympäristössä saat monipuolisesti kuvia nettisivuille, painotuotteisiin ja sosiaaliseen mediaan. Kuvaus voi sisältää henkilökuvia, tuotekuvia sekä tilojen kuvausta. Kuvauspaketti sopii myös tapahtumien kuvaamiseen. Mahdollisuus täydentää pakettia ostamalla lisäkuvia; lisäkuvat 10€/kpl.

MARKKINOINTIKUVAUS III

4 x 300 € (+alv24%)/ 4 x 15 kuvaa / 4 x 2h

Tämä paketti sopii yritykselle joka haluaa ympäri vuoden käyttöönsä laadukkaita kuvia markkinointiin. Tämä kuvauspaketti kattaa koko vuoden kuvaukset esimerkiksi 4 kertaa vuodessa sesonkeina, useamman kuvauksen esimerkiksi kesän tapahtumista tai esimerkiksi neljän eri toimipisteen kuvaamisen. Jokaisesta kuvauksesta saat koevedosgallerian josta on mahdollista ostaa lisäkuvia 10€/kpl hintaan ja galleria pidetään auki yksi vuosi ensimmäisestä kuvauksesta. Näin ollen sinulla on mahdollisuus täydentää kuvapankkiasi vuoden ajan!

LEHTIKUVAUS

alk. 350 € (+alv24%) / 1-3 kuvaa

 

PERHEKUVAUS

Tämä vuosi. Tämä hetki.

Teidän perhe.

Rento kuvaus retkellä tai rauhallinen kuvaus kotona. Perheitä on monenlaisia ja niin myös kuvauksia. 

POTRETTIKUVAUS

150€

Kuvausaika 1h  miljöössä josta saat käyttöösi 3 kuvaa digitalisessa muodossa toimitettuna. Kuvaus sopii esimerkiksi profiilikuvan päivittämiseen, vuosikuviin tai perhepotretteihin. Lisäkuvat 20€/kpl.

DOKUMENTAARINEN PERHEKUVAUS

220€

Dokumentaatrinen perhekuvaus on rento kuvaus joka sisältää perhepotretteja sekä tunnelmallisia perheen yhteisiä hetkiä. Kuvaus voidaan toteuttaa luonnossa esimerkiksi perheen yhteisten harrastusten parissa tai vaikka piknikillä järven rannalla. Kuvausaika 1,5h ja koevedosgalleria josta voitte valita toimitettavia kuvatiedostoja 15 kappaletta. Mahdollisuus ostaa myös lisäkuvia 10€/kpl tai koko galleria.

NEWBORNKUVAUS

175€

Kuvaus asiakkaan kotona aikaa, haleja ja suukkoja säästelemättä. Kuvaan vastasyntyneet, niin, että pieniin hellittely ja tyynnyttelyhetkiin jää riittävästi aikaa. Vauvakuvaus sisältää myös perhepotretteja, pieniä arkisia hetkiä unohtamatta. Kuvaus sisältää 7 kuvaa digitaalisessa muodossa toimitettuna. Mahdollisuus ostaa lisäkuvia 10€/kpl.

 

MUUT KUVAUKSET

Ohessa vain muutamia esimerkkejä kuvauspaketeista. Jos et löydä sinulle sopivaa pakettia, mutta kuvaustyylini miellyttää niin ota yhteyttä. Suunnitellaan sinulle sopivat kuvaukset.

 

JUHLAKUVAUS

150€/h

Ristiäiset, syntymäpäivät, ylioppilasjuhlat, rippijuhlat, hautajaiset. Kaikki juhlat joista tahdot saada muistoksi ison kasan tapahtumarikkaita tunnelmallisia kuvia. Alle 5h 150€/h yli 5 tunnin kuvauksista kysy tarjous!

 

 

VALOKUVAHINNASTO

Arkistokuvia myytäessä ensimmäisen kuvan hinta asettuu yleensä korkeammalle ja seuraaviin saa paljousalennusta.

KULUTTAJILLE

Perushinta koskee yhtä kuvaa. Aika-, määrä-, tai toistorajoituksia ei ole. Kuvaa ei saa muokata ja kuvan käytön yhteydessä on mainittava kuvaaja jos se on käytännössä mahdollista.

 

35€ 

Voit käyttää ostamaasi kuvaa omassa henkilökohtaisessa käytössäsi esimerkiksi sisustustaluluna. Käyttöaikaa ei ole rajoitettu. Kuvaa ei kuitenkaan saa julkaista missään kanavassa kuten esimerkiksi omakustannekirjassa, power point -esityksessä, blogissa tai sosiaalisessa mediassa.

50€

Voit julkaista kuvan omassa julkaisukanavassasi kerran. Nämä kuluttaja-asiakkaiden käyttöoikeudet eivät sisällä yritysten julkaisutoimintaa.  Some-käyttö sisältyy hintaan.

YRITYKSILLE

Perushinta koskee käyttöä yhdessä käyttötarkoituksessa eli mediassa. Kuvaa saa rajata käyttötarkoitukseen sopivaksi. 

Kuvan käytön yhteydessä on mainittava lähde jos se on käytännössä mahdollista. Kuvien julkaiseminen ilman lupaa on kiellettyä ja aiheuttaa korvausvelvollisuuden sekä kaksinkertaisen laskutuksen. 

60€

Mainonta, esitteet, yritys- ja asiakasjulkaisut, vuosikertomukset ym.

Voit julkaista kuvan organisaatiosi tai yrityksesi julkaisuissa. Hintaan sisältyy kertajulkaisu kaikilla julkaisualustoilla (printti, verkko, mobiili) kunhan julkaiset saman artikkelin eri alustoilla samanaikaisesti. Some- käyttö sisältyy hintaan.

90€

Mainonta, esitteet, julisteet, yritys- ja asiakasjulkaisut, vuosikertomukset ym.

Voit julkaista kuvan organisaatiosi tai yrityksesi julkaisuissa. Hintaan sisältyy julkaisuoikeus kaikilla julkaisualustoilla (printti, verkko, mobiili). Some- käyttö sisältyy hintaan. Aika-, määrä-, tai toistorajoituksia ei ole.

250€

Voit julkaista kuvan kaupallisessa tai markkinoinnillisessa käytössä kuten myytävässä tuotteessa esimerkiksi postikorteissa tai tuotepakkauksessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valokuvaaja Savonlinna | Jaana Komulainen | 0456721963 | jaana_komulainen@hotmail.com